JEVIŠTĚ

JEVIŠTĚ

Anotace: ....

Sbírka: PEKLO BODLÁČÍCH HLAV

Už mi zvoní hrana,
už si pro mě jdou.
Už otvírá se pekelná brána
a tunel je světlem i tmou.

Už žhaví se železa,
a katova kápě rudne potem zla.
Už brousí se sekera,
tady končí veškerá hra.

teď stínají tu hlavu,
co nosil jí bůch.
zbytky hážou davu,
no prostě hnus.

Tolik jásotu a řevu,
v hledišti.
Tolik bolesti a hněvu,
na jevišti.

Strácím se a uvadám v prasklynách,
tam kde roztrhali nebe.
Omlouvám se zhřešil jsem,
v myšlenkách na tebe.

Právě proto,
vyřízli mi cit z hrudi.
Právě proto,
to tolik studí.

Rozpouštím se a hniju v prázdnotách,
co rozedírají nás na kusy.
Pak zchovávájí nás v nicotách,
a všechny pocity v nás dusí.

Právě proto,
nechci být jen v hledišti.
Právě proto,
padnu na jevišti.
Autor ZILA78, 25.09.2010
Přečteno 390x
Tipy 18
Poslední tipující: Jin&Jang, Mbonita, labuť, Kubino 2, malá slečna, hašlerka, WAYWARD, jedam, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

25.09.2010 10:23:00 | WAYWARD

...ano, je lepší žít, než přihlížet:)

25.09.2010 09:06:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí