Západ strachu

Západ strachu

Anotace: Název je úmyslně ironický ve srovnání obsahu básně

Už se kroutí ráno,
slunce se kolíbá vzhůru,
lidským strachem ze tmy štváno,
ukončuje noční můru.

Spalující oživující podívaná,
stromy, okvětina, vlčí jáma...
krev je znovu promíchána.

Jenom my jsme jedni z mála,
pro něž je den, stejně jako noc,
tíseň stálá.

Ano, máme prozkoumanou jednu misku vah,
však život je odvaha i strach
Autor Lyuk, 25.09.2010
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: vílí křídla.., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná melodie... Zajímavá slovní spojení.. Prostě se mi líbí..

15.11.2010 22:49:00 | vílí křídla..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí