Tvé prsy

Tvé prsy

Anotace: věnováno Markétce

Tvé prsy jsou rozkošně malé
pár letních jablek
jahůdky, maliny a třešně

tvé prsy byly pro mě
osmým divem světa
něžně sametová věta

překrásné pahorky vysočiny
rozmarné vlnky milované Svratky
mé ruce si jejich vlídnost ochočily

tvé prsy
ztrácí se v dýmu dnešní noci

ztrácí se ve vůni tvého polštáře
a v zajetí samoty
smývám jejich vidinu ze tváře

nechci ji ale smýt...

odešly s tebou

teď jiný
jejich krásu opěvuje

mně zbyla
jen bolest a temno
Autor Kubino 2, 25.09.2010
Přečteno 340x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, šuměnka, NikitaNikaT., labuť, Gabrielle, Mbonita, Hazentla, malá slečna, Květka Š., ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na louce se pase plno jinejch koz

25.09.2010 11:56:00 | 6thSun

po noci temné vždycky přijde den, prosím, nezoufej...ST!

25.09.2010 11:50:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí