zamyšlení

zamyšlení

Anotace: jen taková malá deprese ( na povrchu jste klidní uvnitř však daleko v duši jste jiní)

05:45

zamyšlení

Nač žít,
proč milovat a být
nic není lehké
jak se zdá
tak proč tu být dál

však není problém
zbraň mít
a jen jednu ránu
zní vypálit
kulkou lebku prorazit
trošku mozek podráždit
do zdi značku vrýt
na zem padnout
vychladnout

však to někdo uklidí
tělo do rakve se šupne
zem se vydrhne
přesto se nic neděje
život jde dál
jak má
tak proč tu být
lepší se v pekle smažit
za zradu proti nejbližším
proti všem marným ideálům
jež sem měl
a jež mě zradili.
Autor JarekBrnoCz, 25.09.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké Jarkuuuuu, posílám podzimní barevné objetí, pro tebe i pro děti.

08.10.2010 00:39:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí