minulost

minulost

Anotace: Člověk se nechá snadno ovlovnit minulostí, ať je jaká je...

Slova, vůbec žádná slova mě nenapadají,
jen a pouze chmury teď na mě padají.
Proč se minulost neustále vrací,
opravdu to bolí i když jsme velccí.
Nechci se trápit, chci se smát,
na jaká slova tedy vlastně dát?
Nevěřím už ničemu a nikomu,
v srdci mám zataženou oponu.
Tu oponu chci a zůstane zataženou,
lepší než ve svém trápení utonout.
Autor Tea, 25.09.2010
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí