Kým jsem

Kým jsem

Anotace: ***

Sbírka: TY

Musela jsem být hrozný člověk
ve svých minulých životech
Odplata drásá kůži
na mých naběhlých rtech
Na těch, jimiž jsem líbávala
každé zákoutí tvého těla
Slané kapky tvé horkosti
I proud tvé nenasytné vášně
Zní to teď asi trochu zvláštně,
když člověk procitá,
oči otevírá
a dveře otevírá
Ty, které nikdy neměl otevřít
Jak bolestné je uvěřit
v něco, co vlastně vůbec není
Vše je jen chvilkové opojení
Zatemnění
Co prostě občas trvá věčně
v srdci hříšníka
Musel to být neodpustitelný hřích,
že mi teď, Bože, ten pocit nedopřeješ
Srážíš mě k zemi, kde nechci být
Všechny ty dveře přede mnou zamykáš
Mučíš mě
Pak se mi směješ
Proč vlastně?
Vždyť mě znáš
Jaký hřích spáchala jsem?
Co provedla jsem v životech minulých?
Za co mě zas a znovu zabíjíš?
Ať udělala jsem cokoli,
ať byla jsem kýmkoli,
kým jsem teď, přece víš...
Autor unstoppable, 26.09.2010
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, CULIKATÁ, malá slečna, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí