Za mřížemi

Za mřížemi

Anotace: Stačí se zařadit, všem bude hnedka líp.

Modlím se u kríže
dívám se přes mříže
cítím se bezcenná
nejsem však bez jména

Já nevím kdo jsem
v hlavě mi buší
srdce to snad tuší
já nevím kdo jsem

Že prý jsem blázen
a co má být
i blázen chce přece žít
že prý jsem blázen

Chtěla bych utéci
dívám se přes mříže
modlím se u kříže
chtěla bych utéci

Ne nejsem vrah
jen duše mě bolí
každý si cestu svou volí
ne nejsem vrah

Jen čouhám z davu
a to je chyba
jsem jako v písku ryba
jen čouhám z davu

Musím se zařadit
když chci žít
takže řvu,že
život je prima
to je jak v horku
říkat,že je zima.
Autor Malé pivo, 26.09.2010
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Pythonissa__, CULIKATÁ, takova, DagDag
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyhle pocity znám, ale ani ty mě nedonutí přestat čouhat z davu.
ST.

26.09.2010 17:33:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí