Telecí

Telecí

Anotace: ?????????

Kráva nezná samce svého druhu
zná jen voly zapřažené v pluhu
za to může orgán dole
že jim říkaj vole

Kráva neokusí
lásku býka
dojit musí
kvanta mlíka

kráva zná jen pána
v bílém oblečení
láska jí je dána
rychle bez bučení

a protože kráva,nemá práva
porodí svůj dáreček
na telecí páreček

neví chudák matka
že dítě čeká jatka
Autor Akyš, 26.09.2010
Přečteno 244x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí