Reklamy v populárním světě konzumu

Reklamy v populárním světě konzumu

Anotace: aneb jak lidé sou tupí slepí a lehce zmanipulovatelní

Sem jak chlapeček z plakátu
nosící stylový prádlo
snídám mističky salátu
nemám rád přírodní sádlo

Gillete mach tři mi oholí
mojí tvář do hladka lehce
axe mě svůdně navoní
najednou kolem je akce

Chci bejt součástí románu
koupím si LCD telku
když mám nevolnost po ránu
modafenu sním plata půlku

Chci-li bydlet ve skříní
ikea poslouží skvěle
chybí mi něco předsiní
navštívím zítra quelle

Můžu proti zdi autem jet
nic se mi nestane jistě
vždyt je to peugeot 306
mazdu 6 koupím si příště

Orbit nejlepší na dech svěží
učinky vedlejší neznám
prachy z blbostí všech těží
čím víc sem hloupý tím víc jim dám

Buď taky hloupoučkou ovečkou
vždyt dělají to přece všichni
větu zakonči vždy tečkou
jestli seš jinej tak chcípni

Musíš sledovat reklamy
ať víš co kupovat si máš
co vzít si sebou na flámy
jakej drink si s kámoši dáš
Autor ostuda lidstva, 26.09.2010
Přečteno 307x
Tipy 13
Poslední tipující: DNA, carodejka, Iv, labuť, Pythonissa__, CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, humorné, moc se mě to líbilo.

11.10.2010 19:52:00 | carodejka

Přesně ! ST

09.10.2010 21:58:00 | Iv

Parádní.

26.09.2010 21:17:00 | CULIKATÁ

pravda pravdoucí... ST

26.09.2010 20:58:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí