Cesta

Cesta

Anotace: Cesta je někdy dlouhá...

Jedu...
Nevím kam
Kde skončím
Často slýchávám
Kam jedu nevím sám
Na cestu se nedívám

Tolik věcí vidím z oken
Leč přehlížím je rychlým krokem
Otáčím za nimi hlavu svou
Ach...
Kéž bych měl tu cestu už za sebou

Někdy chtěl bych se vrátit
A tu dlouhou cestu zkrátit
Někdy chtěl bych vystoupit z vlaku
A konečně vzhlédnout vzhůru k mrakům

Kdy už bude ta konečná
Zastávka
Kdy se budou naše ruce proplétat
Kdy růže budou rozkvétat
A jestli vůbec...
...bude ten konec
Konec cesty
Kdy jedu
A pořád nevím kam
Na cestu se radši podívám
Autor Bourdon d'Charpiott, 26.09.2010
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí