Princip něhy

Princip něhy

Anotace: Když píšu, tak se nedokážu vyvinout ze starého "osudu". (Proto nepíšu.) Toto je ukázka.

Když se v tobě soustředí
sladké, teplé sperma,
utrpíš újmu
na mravech.

Ale ona zemře také;
šminky a omluvy
se už neudělají;
tak použij rozum,

ji, vyváznuvší z nemoci,
obejmi s velkou upřímností,
nenech ji na pospas, Petru,
miluj ji a chraň.
Autor ludmil, 26.09.2010
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí