Teprve tehdy..

Teprve tehdy..

Anotace: lhaní

Až zaoblí se
čtverec
a ticha budou hrát

Teprve tehdy přestanu lhát

Až po srpnu bude
znovu červenec
a ovce vlky budou hnát

Teprve tehdy přestanu lhát

Až modrý bude
na tváři ruměnec
a dospělí si budou hrát

Teprve tehdy přestanu lhát

Až nebudu
už více zbabělec
a ty přiznáš že máš mě rád

Teprve tehdy přestanu sama si do kapsy lhát
Autor Lioness, 26.09.2010
Přečteno 242x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, labuť, Petbab, NikitaNikaT., Larey
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak, tak, realita sama... skvěle napsané.

27.09.2010 07:29:00 | NikitaNikaT.

mm jak pravdivá :(

26.09.2010 23:32:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí