Mosty

Mosty

Anotace: .-.-.-.-.-.-.-....nic mě nenapadá

Mosty

Jít vpřed
A nikdy zpět
Neohlížet se kolem
Jen hledět před sebe

Mosty za mnou hoří
Plameny sahají po temných mracích

Jít vpřed
A nikdy se nezastavit
Protože zpět není cesty

Přes rozbouřené řeky
Stojí mosty

Uchvácen cestou
Jako most uchvácen ohněm

Vpřed
Do nekonečna
Táhne se linie života
Jako na mé dlani

Jít dál
A nevracet se
Protože v dálce hoří všechny mosty
Rozbouřené řeky berou životy

Jít a nezastavit se
Dívat se před sebe
A nikomu ruku nepodat

Plameny si berou svoje
A mosty padají do hlubin řek
Svět za mnou přestal existovat
Nikdy víc nespatřen

Neohlížet se
Nezastavit
Jít dál
Na samý kraj světa
To je cíl
Tam, kam nevedou mosty
Autor Jesper, 27.09.2010
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, labuť, Sweet KiWi, nejsembásník, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mosty se dají spálit, zbořit, nalomit... ale jsou to vzpomínky, které jsou věčné, pouze je můžeme uložit hluboko v sobě ty nechtěné a doufat, že nevyndou dlouhá léta na povrch.

27.09.2010 06:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí