JINÉ SNY

JINÉ SNY

Anotace: Sny jsou důležité.

Ohnivý nedopalek času,
hoří dvojím plamenem,
Jednou ukáže nádhernou krásu,
ale nakonec jí zažene,

Plameny stoupají vzhůru
a opalují zemskou kůru.
Připrav se na netradiční tůru,
dohnat ztracenou noční můru.

Na cestě potkáváš své staré sny,
díváš se na ně a pláčeš.
Jdi dál, tak prosím jdi,
uvidíš že to zvládneš.

Vytvoř si nový sen,
holou skutečnost.
Tak vyskoč ven,
poraz tu nehybnost.

Nemůžeš se pohnout dál,
staré sny jsou tak silné.
Není proč se bát,
tak udělej si jiné.
Autor ZILA78, 27.09.2010
Přečteno 237x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., labuť, Danga, Květka Š., CULIKATÁ, Martin Švarc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi líbí, zní mi to upřímně, trochu rázně. ST!

28.09.2010 11:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí