Hádka

Hádka

Anotace: Taková malá nevinná partnerská hádka...

Flétnou mezi nohy
A loktem do břicha
Nepros všechny bohy
Tak buď už sakra zticha!
Abys musel sklapnout
Granát ti dám do pusy
Hlavou nesmíš pohnout
Jinak budeš na kusy
Rada dobrá pro mamlase
Ale to už hlava hla se – rozlétla se
Autor Elizabeth, 27.09.2010
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevinná hádka jak může skončit.
Drsná představa.

27.09.2010 21:38:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí