Láska

Láska

Anotace: opět český přepis mnou anglicky napsané básně, enjoy it

Láska

Láska, jako strašák na poli
Láska, srdce roztříštěné
Jako zrcadlo
Utíkám k úsvitu
Když hvězdy jsou mi v patách

Láska, chutný hrozen
Ze zahrady edenské
Když Bůh byl otočen zády k nám

Láska, tak čerstvá
Jako letní noc
Ve které holubice skryla hlavu pod křídlo

Láska, síla přírody
Čárka mezi slovy
Smutný nářek vdovy

Láska, mezi námi
Tančí na ostří nožů

Láska, jako laň v mlází
Předtím, než dá se na útěk
Pomíjivá lesní víla
Zahalená do kouzla momentu

Láska, tak nepopsatelná, když přijde
Autor Jesper, 28.09.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí