Bláznům všem

Bláznům všem

Anotace: ...

V zrcadle prodlení
nevěrným, lítostným
za psacím stolem
blažený výraz
v jediné vteřině

závan ztěžklých nadějí
víří
v touze nadechnout se
slíbí dnům zítřejším,
že vrátí ten čas
alespoň na chvíli.
Autor Paulette, 28.09.2010
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí