Signalizující chlad.

Signalizující chlad.

Anotace: Už jenom dva roky, miláčci.

Bojím se sněhu,
protože můj hlas
už teď mi dává
pocítit ten chlad.

Nenápadně vkrádá mi
myšlenky přímo do krku,
odkud já už je nedostanu,
plují do mě jakoby nic -

a já cítím chlad.
A plně v očekávání
připravuju se na ten sníh,
na ten sníh -

co nás obklopí za dva roky.
Věřte si čemu chcete,
ale i vaše krky
jednou pocítí ten chlad -

a pak!
Pro vás už bude pozdě.
Autor l'âme, 28.09.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí