Tajemství

Tajemství

Anotace: možná o víře...v cokoliv

Malá holčička v nitru,
však navenek dospělá,
potkala osobu odděnou do blankitu,
potkala na písku anděla.

Obrovské křídla a hůl slepecká,
holčička tiše se táže.
Anděli s vizáží hodného stařečka,
pověz kdo v duši nám káže?

Slepec se usměje a jemně odpoví,
to co ty sama víš, nikdo Ti nepoví!
Autor Janishka, 28.09.2010
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí