Kapka

Kapka

Anotace: na dodělání

Sbírka: Co kdyby

rozvážně
a lehce
prstem po plátně
velice křehce
obrázek tvořím
a místo lesku
tvářím se vyzývavě
a hravě
svedu
nakreslit tělo
pokryté kapkou medu
co chutná tak sladce
a stvořím smysly
jenž mé tělo vnímá
nanáším barvy
málokdo si toho všímá
snad ještě kapku
by to chtělo
...
roztírám místa objevené
do barvy nořím zlehka dlaně
dost bylo kreslení, zítra se postím
topím se v moři smyslnosti
někdy se představy tváří skromně
a někdy klamně
odhodlaně...
Autor TedelyBear, 28.09.2010
Přečteno 316x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., zenge, labuť, Kett, Veronika.P, Monicckaa, Casssidy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Topíš se v barvách
dne i noci
Jsi kouzelník pocitů
i hořkosladkých
emocí

ST!

28.09.2010 20:17:00 | labuť

mě se to líbí i takhle.

28.09.2010 20:12:00 | Monicckaa

tohle má taky kouzlo

28.09.2010 20:12:00 | Veronika.P

i takhle je to hezký

28.09.2010 20:11:00 | Casssidy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí