Vlajka laika

Vlajka laika

Anotace: ...

Jsem nebo nejsem, kdo jsem,
kdo to ví, kdo odpoví. Nikdo.
Ticho, jako před bouří,
která nikdy nekouří.
Přec udělá výjimku,
nezapálí cigaretu,
ale dýmku.

Pro tuhle zvláštní chvíli
co plamenem se chýlí,
vzplanout jak vlajka,
co hraje barvami laika.
Mysl unáší ho daleko,
jen pro jeho touhu,
mít někde svojí boudu.
Své místo na zemi,
co přináší vítr po zemi.

Tak snadné ztratit to že jsem,
ještě snazší ztratit tím kým jsem.
Autor Wildcat, 28.09.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí