Nevědomosti přístavu

Nevědomosti přístavu

Anotace: vnímavosti atak..

Kapky deště padají na licní kosti
Rozbijí střepy vnímání a zlosti
Vesele,potemněle,zkouší to jiným směrem

Prošité látky vlnami
Ostré rysy a ďolíčky ve tváři
Černobílé obrázky na stěnách
Odpárávají ten tvůj strach

Tam vzadu je světlo
Jezdí si dokola
Praská všechno

Reklama za úsměv
Úsměv za život
Na barevných stěnách

V protisměru tří vteřin
Namočené rty ve zbytku jamu
Nevědomosti vnímavosti se ženou dopředu
Uprostřed každodenního přístavu
Chytnou Tě a občas upadnou
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 28.09.2010
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, doktor srdcí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí