Skály

Skály

Anotace: Cesta krásně vyšlapaná...

Skála vedle skály
Dole cesta
Pomáhat
Má-li
Jedna ze sta
Tak proč jít zrovna touhle

Cesta mezi skály
A na konci bohatství je v dáli?
Kytkami posetá je?
Takovými
Které nevidím jen tak z kraje?

Pocit štěstí v dáli
Na konci velké skály
Nechoď touhle cestou
Můžou tam být indiáni

Nechoď touhle cestou
Chytneš šíp
A bude ti hůř
Raději bys chcíp
Raději bys vzal nůž
A po rukách ti tekla by tuž

Ale já miluji okolí toho krásného města
Chtěl bych se vrátit do města ze sna
Tím údolím chci se projít tam a zpět
Cítit vůni
Napsat pár vět
Hladit květy
Psát věty
Objevovat světy
Vydávat se na výlety

Je mi jedno
Kdo tam bude
Vezmu si štít
A hurá do boje
I když…
Bojovat vlastně nebudu

Raději se budu kochat
Užívat si krásu světa
V němž si hraji
Který nedokáže popsat jedna věta
Ani tisíce hvězd
Jež se dívají na krásu mých měst
Autor Bourdon d'Charpiott, 28.09.2010
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí