Útes

Útes

Anotace: Padám.

Slyším tvoje kroky
Písek šlape mi na ruce
Koukám
Vidím jen mraky
Duše říká: "Vydrž!"
Ale tělo: "Pusť se!"

Za skály zapadá Slunce
A já vysím tady na Útesu
Už mi kloužou ruce
A já se blížím k nebesům

Slyším tvoje kroky
Cítím
Že jsi blízko
Šlápneš mi na ruce?
Už tak se cítím nízko...

Podej mi tvou ruku
Při západu Slunce
A nepušt...
Dolu se mi nechce

Podej mi tvou ruku
Při západu Slunce
Pochopím to
Když šlápneš mi na ruce
Autor Bourdon d'Charpiott, 28.09.2010
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Arthur Bimbaud
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí