Otazník

Otazník

Anotace: nevím

Otazník

Byla jsem poutním místem
posedlá
na každý kámen
strom
závislá
dotýkat se rukou
pohledem
a další den
byl pro mne
sen
jsem tu a teď
říkám si
dnešek je pro mne
vzácností
co bude zítra?
nevím já
rukama kreslím třpytky
vteřin
okem zachytím
temný stín
touhy
snů
lásek krátkých
jsem jak ten list
zelený
a přece
barvu ztrácím
vteřina pomíjí
a kvete nová
co dává?
nese mi teď
držím,nepouštím
je tolik krátká
je to vzácnost
dar
jsou zde vrátka
přicházím opět
prožívám krásy a
nevzdávám se
naděje slova
krásou vždy přispěje
a já?
mohu jen tak si žít
co bude tedy zítra?
nevím
jen tak ručička vteřiny se
ozve zas
kde budu
ví jen
ON
Autor Quigleika, 29.09.2010
Přečteno 326x
Tipy 37
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK, jitka.svobodova, Danga, NikitaNikaT., Agniezka, Bíša, WAYWARD, carodejka, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čtu si komentáře a ejhle že by stá?:-)))

04.10.2010 15:24:00 | Quigleika

...i na příští STou báseň (třeba ji nezastihnu :)

01.10.2010 18:02:00 | WAYWARD

Nad každým z nás visí otazníky, moc hezké.

01.10.2010 18:01:00 | carodejka

je spousta vteřin v životě,
jít dál, či zůstat?
s botou na plotě ...
s NÍM do domova vrůstat ...

29.09.2010 09:49:00 | nejsembásník

taky mám v sobě spoustu otazníků

ST

29.09.2010 08:39:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí