Proutník

Proutník

Anotace: možná vážně možná s nadhledem...

Vyzívavost u mě často
tancovala v negliže
Takých nocí bylo na sto
vzpomínám si, arciže..

S oparem po dávných létech
sedím doma stařec, sám
v dveřích děr po kulometech
kulometech žen, co znám.

Vybíravost, lesklá, krásná
zlákala mě za mládí
Představivost čirá, jasná
do úzkých mě přivádí

Vidím slečnu sličnou, bystrou
co má rozhled do všech stran
s láskou v srdci v oku s jiskrou
rozšířit chce muže klan.

Ta dáma jménem Dokonalost nezná ženy, muže, lid
proto jsem tu osamocen jen já a můj hemeroid...
Autor Janishka, 29.09.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí