Ponurý holub

Ponurý holub

Anotace: /zastávka/

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Smáčený holub, však stále hrdý
promrzlý na kost, i přesto naději má
Marně hledá začátek duhy,
až to tak hořce dojímá

Ponurý společník či jen zvířete stín
odlétl neznámo kam
Čeká jej hřejivý klín?
Nebo jen další sůl do zanícených ran?
Autor Satha, 29.09.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: annuska, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí