Roztáhnout křídla

Roztáhnout křídla

Anotace: ...

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Letět - neznámo kam
padat - bez chuti políbit chladnou zem

Cítit - a nevědět ani, co
zapomínat - pro krátký okamžik

Zaplétat se do chapadel svých snů
dusit se pod tíhou vlastní bezcitnosti
Tak tě nyní do mé noční můry zvu
já si jí užila - dosytosti
Autor Satha, 29.09.2010
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Linda Etschyick, annuska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí