ZADARMO

ZADARMO

Anotace: RYCI PICI SOUKROMNÍCI

Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo


Jen čekám, kdy mě vyplatíš
Koukám, že zbytečně
Tak najdi v sobě kousek cti
Jedenkrát
Banky mi nevolaj
Už nemaj mi co vzít.


Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo


Tvé „v pátek „ už mě nebaví
Tak konečně buď chlap
A dej mi, co mi náleží
Akorát
Jestli ti odpustím
Tak to se načekáš.


Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo


Vím, že jsi krutě za vodou
Tak nezkoušej mi lhát
Já konečně se najíst chci
Bídu mám
Jinak se navrátím
A dělej si tu sám


Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo


Nepokoušej se říkat mi
Že jako já máš hlad
Když dovolenou trávíš na
Bahamách
Já vím, co trápí mě
To ty nepochopíš


Já pořád se tu honím
Jako blázen lítám
Zadarmo
Autor Viktorie Zvalová, 29.09.2010
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, CULIKATÁ, teo7322
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ryci pici soukromníci
neznají už jen dělníci
zná to celý svět
dnes už nazpamět´

01.10.2010 08:51:00 | Viktorie Zvalová

Já takýýý:))

30.09.2010 06:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí