Podzime

Podzime

vezmu teplý barvy
a rozmažu na kus papíru
dělám tenké linky
určené přesně na míru
Vidím tu míchanici teplých barev
vidim tu barevný podzim

Ty listy co se větrem honí
ty plody co na podzim se plodí
Autor zajicek.vjamce, 30.09.2010
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí