Sloup(sloupy)

Sloup(sloupy)

Anotace: zase jedna další ... začalo to v Maňáně...

Z jinýho světa, z jinýho století
když spatříš lásku,
roztáhne křídla, odletí
stojíš jak kůl v plotě
a nemáš ani ponetí
pak tě smetou jak hořkost světa
kam patříš: do smetí

neznáš svůj den a neznáš ani hodinu
skryješ se do úsměvu, do rad a do stínu
a noc překročí tě
tak jako staré zprávy
a nezbute ti nic než touha
lehnout si do podzimní trávy

z tvého tónu zbývá už jen
neživá recese
a trocha zapomění
ta vždycky vejde se
stará a nemalebná je tvoje slabá skrýš
a o těch drahých dálkách tak jako sloup jen sníš

a víš
a víš
a víš
že nevidíš
Autor Hanzi, 30.09.2010
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, Linzerka, WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí