Cesta

Cesta

Anotace: Každý z nás hledá něco, co bude jenom jeho. Někdo píše filosofii, jiný zase cestuje. Chtěl bych, aby tahle báseň povídala o cestě, hledání a nalezení šťastného konce.

Sedíš mi na klíně a já tě mám rád,
zvukem i tělem dávám ti to znát.

Svatozář nad hlavou máš,
svítí do dáli,
moji cestu nejasnou směle ozáří.

Pro tvá křídla bílá,
co září nevinou,
moje cesta dlouhá zemí spálenou.

Jednu chybu stejně máš,
nevidím tvou pravou tvář,
s každým pohledem slzy přibývaj.

Hledám místo,
možná kraj,
najít cestu a bude ráj.
Autor Hantec, 30.09.2010
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí