Virus

Virus

Anotace: proklouzávající mezi prsty

Sbírka: Kluzká láska

Prší
sněží
slunce svítí
místo vloček
padá kvítí

S leností koček
se válím v posteli
čekám na neděli
nebo jiný den
který vše změní

Bdím do rozednění
vidím věci
co se nedějí
a mám myšlenky
jež klidu
mi nedají

Jsem jiná
zvláštní
s obyčejnýma
touhama
už dlouho nestojim
na zemi nohama

Uvnitř křičím
rvu si vnitřnosti
neberu zřetel
na citů
žádosti

Mozek hlásí
error 666
a já vím
s jakým vlivem
mám tu čest

Virus jménem láska
takzvaný trojský kůň
co nedá klid
mým smutným snům
Autor Lioness, 30.09.2010
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí