dost sebelítosti

dost sebelítosti

Anotace: ..

dost sebelítosti

s ní nejdřív zajdeš do hrobu
a jestli chceš stát na rohu
v šedesáti
a tlachat že tě píchá v kříži
celé odpoledne
a pak konečně zajít
a už neslyšet ty lidi od rohů
to mě čeká taky
kdy asi, jauvej jauvej
asi brzy brzy
hrobníci dnes mají práci
tak jako měli a budou mít
vždycky
pokud nevynaleznou digitální
likvidaci lidí
dost sebelítosti
a dokud žiju, nejsem mrtvý
Autor Jan D., 09.01.2006
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...

09.01.2006 21:02:00 | Magna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí