Ze sebe ven...

Ze sebe ven...

Anotace: ...

Seber zbytky odvahy
a vylez ven,
z toho vleklýho kruhu,
kterej se točí,
znova a znova
každej den.

Najednou uvidíš:
Krásu, Smutek,
Bolest, Lásku...
a vůbec všechno
úplně jinak.

Ale bude tě to hodně stát,
zapomenout...
na ty všední dny,
veselej úsměv,
a obyčejný štěstí.

Dost věcí se změní,
a ne všechny k lepšímu...

Směšný na tom je,
že to abys prožil
a cítil
každou minutu,
zaplatíš životem...

A stojí to za to?
(Nebude totiž zrovna moc dlouhej...)
Autor Manstein, 30.09.2010
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Aurelius, Lamorte
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo dobry, ale opravdu tohle povazujes za basen,?
Ja bych spis rekla, ze to spada do jine sekce ..

30.09.2010 20:16:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí