Oči

Oči

Anotace: pro mojeho kamaráda... psané za písničky shade od kapely silverchair...snaha je :)

Ty překrásné vějířky kolem tvých zastřených očí ve mě spouští ohňostroj extáze,
ale zároveň budí strach a nejistotu.
Špendlíkové oči tak prázdné,
ale ta modř je fascinující!
A za tou prázdnotou, a já už to viděla, jsou oči čisté, plné lásky.
Oči něčím ublížené a schované pod tou prázdnou slupkou nemá cenu měnit.
Ty oči...(Ty!)
věří, že je to to pravé.
A ano je to pěkné, ale takhle nepoznají tu čistou krásu.

MILUJI TY OČI!

MILOVALA JSEM TEBE...
Autor hulwáttka, 30.09.2010
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

říká ti neco pojem FORMA básně?
takhle se ti na to kazdej vyprdne, chce to upravu.. enter, enter, enter.

30.09.2010 20:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí