Chtěla jsem, ale nemohla

Chtěla jsem, ale nemohla

Anotace: V poslední době mi to psaní moc nešlo. Zřejmě jsem nebyla v té správné depresi, abych mohla psát, tak nekritizujte moc přísně :)ráda přimu komentáře

Chtěla jsem běžet,
ale nemohla jsem se hnout,
chtěla jsem letět,
však Bůh nenechal mě nadechnout,
chtěla jsem se usmát,
ale bolest než-li já silnější byla,
chtěla jsem z té země vstát,
ale jen přání a touha mi zbyla.

Někdo natahoval ruce ke mě,
já chtěla jsem se chytit moc,
vzal mě do náručí jemně,
když se den změnil v noc.

Oči se rázem zalily,
závojem slaným slz,
postavy kolem mě se ztratily,
když projelo mnou něco skrz.

V ústech smíchala se chuť,
rudá krev s tónem kovu,
s bolestí zvedla se mi hruď,
naposled a už nikdy více znovu.
Autor Anejet, 30.09.2010
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná básnička. 18 let, ještě hezčí ...

03.12.2010 18:03:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí