Žiletka

Žiletka

Anotace: ..

Žiletka leží na vaně,
čeká na tvé tělo oddaně,
čeká na tvé chmýří,
že dotýkat se jej smí,
tajně se pýří.

Že dnes je marné její čekání,
jak mé duše volání,
to ještě nemá se dozvědět,
z té zprávy,
mohla by se rozechvět.

Otupit by se mohl její břit,
není člověk,
neumí to pochopit….
Autor Bumbác, 30.09.2010
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí