Nejsou životy jen snění..?

Nejsou životy jen snění..?

Anotace: ..

Nejsou naše životy jen snění?
Nejsme jiným do spánku jen zavlečeni?
Tak jako nám se o různých osudech zdá,
žádný sen však věčně netrvá.

Tak usínání znamená zrození,
probuzení zas života skončení.
Jak tvrdý spánek má náš spáč,
tím měřen je náš zdejší čas.

Doufám, že dál bude hezký sen,
do jehož hlavní role jsem obsazen.
Snad spáč můj ještě půlnoc má,
vstávat se zatím nechystá….
Autor Bumbác, 30.09.2010
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí