Zahrada

Zahrada

Anotace: Je tak prázdná a bez života...

Zahradu mám
Zahradu
V níž chybí květiny
Žiju v ní sám
V očích mám střepiny

Neslyším tu zpěv květů
Přes den
V noci
Brána do dvou světů
Vždyť nebudeme otroci

Život odešel jako dým
Duše v obleku uvězněna
Ostrá hrana kusu ledu
Hledá dveře vydrážděna
V srdci mým

Vůně plyne mimo
Život cítit z kvítí
V duších spojit pocity
Ať se do toho vcítím
Autor Bourdon d'Charpiott, 30.09.2010
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Arthur Bimbaud, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí