Myšlenky nikdy nespí

Myšlenky nikdy nespí

Baví ji sedět pod lampou
Dno pod ní,nohami se dotýkají
Za sklem autobusu, výhýbá se,hoří

Pomaluje cit
Za zrcadlem cizí obličej
Prsty čeří děj

Není to pravé ořechové
Umělost co obrátí se v žár
Ideály co nekazí se za den

Razítko s vůní orchideje
Hřeje rozkoší a nejen ve tmě
Láme si své šilenství na kusy

V nedopitém hrnku
Polepené vzkazy
Rozdělení za stěnu z peří

Slunce vlasy hřeje
střídavý klid se v píjí
Myšlenky co plují dál a nikdy nespí
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 30.09.2010
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí