Půlnoční rozmar

Půlnoční rozmar

Anotace: ... a takhle to dopadá, když zloudíte...

Pramínek radosti
proudí si do kosti,
vzpomínka rázná
navzdory argumetům prázdná.

Sen v noci šeptá poselství,
daleké tiché přátelství
vmísí se rozumu v cestu
směřuje k novému městu...

Šeptal jsi pradávné tajemství,
utajené překrásné hájemství,
myšlekny volně tam plynou,
vešketé žaly na místě zhynou.

Jsem šerou nocí zahalena,
hanbou minulosti zahanbena,
leč nadějí posílena
a vírou zocelena.

Krásný obraz maluji během noci,
kdyby to šlo, vstoupila bych, moci,
snem zmámená a opilá rosou,
vstoupím na koberec života nožkou bosou...

Přeji Vám noc plnou lásky,
ať ženy jsou krásky
a mužové plni odvahy
plni mužské rozvahy.
Autor Ráchel, 30.09.2010
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí