detektivní...

detektivní...

Anotace: tititityjá...

hrál jsem si na pyrofon
ve visutém domě
s hlídacím tuleněm
štěkajícím na balkoně
nad bambusovým hájem…

někdo zazvonil
ale když jsem otevřel
nikdo tam nebyl
jen pod prahem ležela obálka
jestli chceš vědět
co se v tobě skrývá
sejdeme se u hlediště
rozestavěného stínového divadla...

ta parcela vypadala divně
zeptal jsem se kde to vlastně jsme
a ona odvětila
na místě indiánského pohřebiště
nyní v pavilonu bývalého blázince
kde jsem všechny nemocné uzdravila…

pak jí sklouzla sukně
odhalila proužkované punčošky
tancem zažehla náklonnost
a já ztratil soudržnost...

měla zvláštní schopnost
co se nerozvine zvědavostí
ani fyzickou námahou
ale pěstováním jí samotné
a kromě legrační pinzety
gumového šroubku s maticí
i několika plastikových mincí
našla ve mně mimo jiné
pravdomluvnost...

třeba ji také jednou potkáte
je má oblíbená
Detektorka...
Autor enigman, 01.10.2010
Přečteno 328x
Tipy 39
Poslední tipující: isisleo, Bíša, Lexisa, Veselý Drak, střelkyně1, Divoženka1, Jiná, šuměnka, Tamara, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jisperení jezeleni se zase našli okouzleni...

02.10.2010 01:38:00 | Veselý Drak

Ten gumový šroumek s matičkou nemá chybu.Podle hesla,čím víc se ohýbá,tím je lepší...:-))

01.10.2010 15:11:00 | střelkyně1

detektorka pravdivých kovů...

01.10.2010 08:22:00 | Mbonita

...nemusím tě vychvalovat Detektore,že ne ST***

01.10.2010 08:12:00 | WAYWARD

:)další a další překvapení:)

01.10.2010 07:58:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí