Nemůžu spát..

Nemůžu spát..

Anotace: ..

Nemůžu spát…
jsem sám,
pod deku se zasouvám.

Choulím do klubíčka tělo,
to, které by druhé chtělo.
Chtělo by moc, ale nenachází,
doteky hřejivé mu schází.

Mysl bloudí vzpomínkami,
v lese mezi korunami,
marně hledá jinou, spřízněnou,
snad ve snu najde, snad se neminou….
Autor Bumbác, 01.10.2010
Přečteno 234x
Tipy 7
Poslední tipující: jvacl, James Libustka, Gabrielle, Kapka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí