TULLAMORE

TULLAMORE

Anotace: každý máme svého tuláka

Tullamore – ty jsi má whisky jedinečná
Tulllamore – sklenka tvá je mi nekonečná

Když končí se den, jsem jak rozlámaná
Chci si jít lehnout, jsem tak unavená
Pak vzpomenu si na tvou kapku rosy
A rázem vím, kam vyrazím.

Tullamore – s tebou mám o sto míň starostí
Tullamore – tebe já nemám nikdy dosti

Tak posadím se, kde je má rezervace
A Mirka už ví, že whisky nechladím
Pak hned je jak sen, ten škaredý den
A přátel houf mi dá zapomenout.

Thullamore – ty jsi má whisky jedinečná
Thullamore – sklenka tvá je mi nekonečná

Thulamore – s tebou mám o sto míň starostí
Thullamore – tebe já nemám nikdy dosti..
Autor Viktorie Zvalová, 01.10.2010
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: hordekle, 6thSun, Gabrielle, WAYWARD, Květka Š., PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že ses o tom na párty už zmínila, co jsem si
najednou vzpomněl.

03.10.2010 19:11:00 | jehlaspichlas

...měli by ti zaplatit za reklamu :) ST od konkurence

01.10.2010 17:52:00 | WAYWARD

:))Viky pěkně užívej
k nebesům se zadívej
ať je Tvému srdci hej a
lásku svými city hřej
a hezký víkend měj:)).Ahojky.

01.10.2010 14:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí