Svědomí

Svědomí

Anotace: Že by konec fňukání v temných koutech nicoty nekonečna? :-)

Sbírka: Liebe und Hass (Láska a nenávist)

Tááák
milé děti
z této zvrhlé školky
zvané svět

Chovejte se jak jen chcete…
ale pamatujte -
- co přede mnou vykonáte už nikdy
nevezmete zpět...

Poklidně se usaďte,
poklidně si žijte…

Já budu Vaše Svědomí…

Já budu sledovat
Vaše špatné kroky,
Vaše křivdy,
Vaše nepravosti,
Vaše ubližování,
Vaše lži,
Vaše pomluvy
a všechno Vaše svinstvo.

A když budou vaše oběti natolik slabé,
že Vám budou odpouštět,
já Vám neodpustím.
Já totiž budu
Vaše Svědomí.

A když všechny vaše skutky zavane čas,
já zůstanu tímto vánkem nedotčen.
Já totiž budu
Vaše Svědomí.

A až budete umírat
a prosit Boha o milost,
břídilové moji,
Já Mu budu stát po boku
a upřesňovat výčet vašich hříchů.
Já totiž budu
Vaše Svědomí.

Nad Vaší rakví budou stát zástupy
truchlících nohsledů,
kteří ani zde nepřestanou vypouštět
z huby ty ohavné lži
o tom, jak jste byli úžasní
a téměř svatí.
A já budu stát opodál,
s černými brýlemi a lehkým úsměvem,
v černém hábitu
černý jako
Vaše Svědomí.

A přísahám, že udělám vše proto,
aby především vaše zlo
zůstalo mezi lidmi naživu a tradováno.
Já totiž budu
Vaše Svědomí.

To já Mu budu tak dlouho
připomínat zlé skutky Vás „skvělých“,
až budete navždy odvrženi do mého království.
A tam taky budu navěky přitápět pod vašimi kotli…
Já totiž budu
Vaše Svědomí.

Prominou jiní,
Já neprominu…
A nezapomenu…
Proč?
Protože budu
Vaše Svědomí.

Věnuji všem kurvám, co jich světem chodí, a přeji jim, ať mají každá své nezávislé svědomí…
Protože na každý prase se jednou voda ohřeje…

Hradec nad Moravicí
29/09/2010 21:21
Autor bloodysunset, 01.10.2010
Přečteno 622x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, Gabrielle, carodejka, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná, emotivní, nebál ses vyjádřit vše svými slovy a to je moc prima.))

04.10.2010 09:52:00 | carodejka

Jj, s psaním je to jako se sexem. Občas je potřeba změnit polohu...:-) Tak jsem se rozhodl, že si teď dáme pár nasraných v nichž jsou hlavní hrdinové silní a cynicky zlí...;-) Dííííky...

04.10.2010 09:47:00 | bloodysunset

Tohle dílko je když už nic, tak upřímné. Je z toho cítit taková dost silná nasranost (sem to sedí), svědomí jako nejdokonalejší Velký Bratr, ale proč ne :) Evokovalo mi to atmosféru Stáří od trojice Hapka-Horáček-Kocáb a místama i Radost a štěstí od Progres 2:

"To já vám oči otvírám
To já vám radost štěstí vyrábím
To já vás učím poslouchat jak se má
To já vás učím, co je vůle má!"

Možná bych to téma zpracoval jinak, ale taky úhel pohledu ;) Tentokrát ale jenom za polovinu.

01.10.2010 19:25:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí