Zbytečný Rejnok a Bicycle

Zbytečný Rejnok a Bicycle

Anotace: Co k tomu dodat? Nevím, nerozumím, nechápu. Ale prostě tak to je!

Jednotlivé fleky křivé
koberec tu zdobí.
Ziskuchtivé? Položivé?
Polomrtvé z doby!

Slyšet kroky, padat drobky...
Večer tu někamsi.
Hýbat boky, tam do stoky,
kde šero zpívá si...

Kdežto šprušle šprycle
vzpříčily zábradlí.
Skrz rychlé bicycle
vztyčily za bradly!

Ale kampak Rejnok?
...Dělá, že neslyší!
Zbytečně... Tak rej v bok!
...Teď o tom přemýšlí.
...Zbytečně!
Autor Husky, 01.10.2010
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí