NEZNÁM...

NEZNÁM...

Anotace: podstatu našich zákonu...

poznaní doteku čtrnáctiletých panen
není v tom ale lásek plamen
není v tom hledání
zákona nového setkání
proč všechny hříchy do kraje zvou
kde jsou ale slova ,co jsou
myšlenky které kradou
ale proč?lžou
vteřině co řekne na shledanou
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.10.2010
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, PIPSQUEAK, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Satha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí