Dnes ráno nad umyvadlem

Dnes ráno nad umyvadlem

Anotace: ...každý má svůj konec světa...

Svět se nám hroutí
mezi prsty
protéká jako písek
a my raději
nemyslíme
kdy propadne
poslední zrnko
do sklenice
s kartáčkem
a zubní pastou
napláčeš
hektolitry vody
a budeš citovat
Homérovu Odysseiu
od konce
do začátku
a zase zpátky
aby ses dočkala
má milá
nenáviď mě!
protože já
to všechno
zavinila
dnes ráno nad umyvadlem...

...myji si ruce
s Pilátem.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 01.10.2010
Přečteno 225x
Tipy 11
Poslední tipující: urcite.me.neznas, NikitaNikaT., Holis, slečna.závist, Vlk v rouše, E.deN, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí