Bloudim

Bloudim

Anotace: ®

Bloudím ulicemi,možná z nudy,možná pro dlouhou chvíli.
Bloudím a to co oči mě vidí je štěstí ve tvářích lidí.
Lidí jež sou zamilovaní.
Bloudím a zdá se mi že jsem prokletý.
Když vidím ty šťastné lidi jak se líbají a do oušek sladká slůvka lásky šeptají.
Bloudím a pocit mám,že Amor střílí své šípy kudy proletí.
Ale do mě se ne a ne trefit.
Bloudím a má kamarádka samota mě neopouští.
Bloudím a doufám,že někde natrefím na dívku jež mě toho prokletí zbaví.
Bloudím už nějakej ten pátek a děsí mě,že mé prokleti bude trvat navěky.
Autor UNKSON, 01.10.2010
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bloudí, přeci ...

01.10.2010 21:31:00 | WhiteSkull

...jak se ti to podařilo uložit tolikrát :D

01.10.2010 20:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí